Primarul Sectorului 6, liberalul Ciprian Ciucu, afirmă că majoritatea care se va contura în urma alegerilor va fi ”fragilă”. ”Va fi o guvernare instabilă, mă rog pentru maturitate, reţinere şi stăpânire de sine în rândurile noastre (PNL-USR-PLUS)”, a afirmat Ciucu, într-o postare pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Va fi o majoritate fragilă. Dar va fi! După redistribuire vom avea împreună peste 42%. Cu UDMR şi minorităţile o putem închide. Va fi o guvernare instabilă, mă rog pentru maturitate, reţinere şi stăpânire de sine în rândurile noastre (PNL-USR-PLUS)”, a scris, duminică seară pe Facebook, primarul Sectorului 6. 
 
Ciucu apreciază că ”o majoritate proeuropeană, proatlantică, fie ea şi instabilă, este preferabila haosului”. 
 
Rezultatele parţiale provizorii după numărarea a aproximativ 50% din voturile exprimate la alegerile parlamentare de duminică relevă că PSD se menţine pe primul loc atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat, fiind urmat de PNL, iar AUR are procente mai mari decât cele din exit-poll, apropiindu-se la Alianţa USR-PLUS. 
 
La acest moment, Pro România şi PMP se situează sub pragul electoral de 5%.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.