Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniţă, a anunţat, duminică noapte, că 37.632 alegători au votat în Republica Moldova, cei mai mulţi la Secţia Consulară. ”Mulţumesc alegătorilor pentru un vot democratic şi responsabil în condiţii dificile de pandemie”, a transmis ambasadorul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În Republica Moldova, în cele 30 de secţii deschise aici, au votat 37.632 alegători. Secţia “campioană” a fost Chişinău 1 (cum altfel?!), de la Secţia Consulară, cu 3.031 votanţi. Le mulţumesc din inima tuturor, colegilor mei, preşedinţii, loctiitorii, operatorii de tablete, membrii simpli din secţiile de votare şi, nu în ultimul rând, alegătorilor pentru un vot democratic şi responsabil în condiţii dificile de pandemie!”, a scris, duminică noapte, pe Facebook, ambasadorul României la Chişinău. 
 
Pe durata zilei de duminică, au fost momente în care timpii de aşteptare la secţiile de votare din Republica Moldova au ajuns la o oră. 
 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.