Reprezentanţii USR au transmis că este continuată frauda electorală în Mătăsari, judeţul Gorj, unde deja a fost făcut dosar penal pentru că duminică dimineaţa se dădeau patru buletine de vot pentru primar. Sursa citată precizează că „în aceeaşi secţie, au fost prinşi dând câte două buletine de vot, tot doar pentru primar”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Incredibil, dar adevărat. La secţia din Mătăsari, Gorj, unde de dimineaţă se dădeau 4 buletine de vot pentru primar şi unde s-a deschis dosar penal, continuă frauda electorală. În aceeaşi secţie, au fost prinşi dând câte două buletine de vot, tot doar pentru primar. Persoana pe care colegii noştri au găsit-o cu două buletine de vot a acceptat să dea şi declaraţie la Poliţie”, au transmis reprezentanţii USR, într-un anunţ de presă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.