Sorin Cîrjan, care candidează din partea PSD pentru un nou mandat de primar al municipiului Râmnicu Sărat, oraş care înregistrează la ora 19.00 unul dintre cele mai mici procente din istoria alegerilor locale, face apel la populaţie să iasă masiv la vot pentru că altfel "hoarde de interlopi” vor pune mâna pe oraş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dragii mei râmniceni! Salvaţi-vă oraşul şi onoarea! Suntem în faţa celei mai mari ruşini pe care Râmnicul a trăit-o vreodata, o situaţie care va lăsa urme adânci în viaţa noastră! Suntem în faţa celei mai mari fraude electorale şi instituţiile statului nu intervin! Am sesizat de zile bune pericolul ce ne paşte, am făcut sesizări poliţiei şi nimeni nu poate opri hoardele de răufăcători care cumpără voturi! Cine sunt ei, cei care de dimineaţă cară necontenit la vot pe cei săraci, dându-le bani sau ameninţându-i pe cei slabi? Sunt cei care au amenzi impresionante, urmare a activităţii lor, şi li s-a promis că acestea vor fi anulate!”, a scris pe Facebook Sorin Cîrjan, primarul municipiului Râmnicu Sărat.

Totodată, Cîrjan, care este candidatul PSD pentru alegerile locale, a arătat cu degetul către candidatul liberal Viorel Holban, cel care i-a fost şef în legislatura 2012-2016, când Hoban era primar, iar Cîrjan viceprimar.

"Cine este cel care a creat aceasta imensă nedreptate? Este cel mai mare dator, omul care nu respectă nicio lege şi nicio regulă, este personajul care a dat foc oraşului doar pentru a ajunge primar! Un om a fost lovit acum jumătate de oră de un individ care oferea bani oamenilor, doar pentru că şi-a permis să filmeze ce sa întâmplă! Oameni buni, aveţi un singur mod de a opri aceste hoarde de interlopi să pună stăpânire pe oraş! Mai sunt trei ore, mai avem timp dacă ne trezim! Dacă nu, oraşul va rămâne la discreţia lor şi ne merităm soarta!", a încheiat primarul din Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan.

În replica Poliţia Judeţeană Buzău a transmis că nu a înregistrat sesizări ale unor asemnea fapte la Râmnicu Sărat.

"În jurul orei 18.00 a fost sesizată o faptă şi a fost deschis dosar penal pentru lovire la Râmnicu Sărat după ce doi participanţi la trafic s-au lovit pe fondul unei neacordări de prioritate în trafic. În urma audierii celor două personae implicate a reieşit că situaţia a avut loc ca urmare a unei neacordări de prioritate în trafic”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.

Prezenţa la vot în municipiul Râmnicu Sărat este redusă. La ora 19.00 aproape 38% din populaţia cu drept de vot se prezentase la urne.  Probleme cu prezenţa la urne sunt şi în municipiul Buzău, unde la ora 19.00 doar 31,32% din alegători trecuseră pargul secţiilor de votare.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.