Liberalii organizaţiei PNL Mehedinţi au transmis că, în comuna Salcia, candidatul PSD la Consiliul local s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să voteze în locul unei persoane care solicitase urna mobilă. De asemenea, în comuna Oprişor, casierei de la Primărie i-a fost făcut dosar penal după ce a fost suprinsă în cabina de vot cu încă o persoană. În comuna Isverna reprezentantul PSD a încercat să introducă cinci buletine în urne.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Votul trebuie să fie «liber». Stimaţi mehedinţeni, mergeţi la vot! Dacă vedeţi orice tentativă de fraudă electorală sesizaţi autorităţile competente. Condamnăm tentativele de fraudă electorale semnalate deja: În comuna Salcia, candidatul PSD pe lista Consiliului Local s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins când a votat în locul unei persoane care solicitase urna mobilă. A votat «fraudulos» ascuns după poarta locuinţei persoanei unde se solicitase urna”, arată o postare făcută duminică pe pagina de Facebook a organizaţiei PNL Mehedinţi.
 
Sursa citată aminteşte şi că „la Oprişor casiera de la Primărie s-a ales cu dosar penal după ce a fost surprinsă în cabina de vot, cu o altă persoană, votând pentru aceasta”.
 
„Şi la Isverna în secţia numărul 201 reprezentantul PSD alături de alţi membri, din secţia de votare, au încercat să bage pe «şest» cinci buletine de vot în urne. Condamnăm aceste gesturi de «manipulare»! Votul trebuie să fie liber! Mergeţi la vot! Nu îi lăsaţi să ne fure viitorul”, mai indică sursa menţionată.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.