Social-democratul Marian Oprişan, care a pierdut şefia Consiliului Judeţean Vrancea în favoarea liberalului Cătălin Toma, a scris luni pe Facebook că are sufletul împăcat deoarece şi-a dedidat toată viaţa şi cariera judeţului Vrancea. El a mai spus că a luptat ca vrâncenii să aibă un trai mai bun şi este mândru de tot ceea ce a reuşit să construiască în Vrancea în ultimii ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Dragii mei vrânceni, Vă mulţumesc din suflet, tuturor! Mulţumesc şi mă înclin cu recunoştinţă în faţa celor care aţi avut încredere în mine şi în proiectele mele şi m-aţi votat. Mulţumesc şi celor care aţi avut o altă opţiune şi nu m-aţi votat. Am sufletul împăcat, pentru că mi-am dedicat întreaga viaţă şi carieră judeţului Vrancea, care este casa noastră. Am luptat şi am muncit cu toată forţa şi determinarea pentru un trai mai bun pentru vrânceni şi sunt mândru de tot ce am reuşit să construiesc în Vrancea în ultimii ani. Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare pe care le-am început să fie duse la bun sfârşit, pentru binele dumneavoastră”, a scris Marian Oprişan luni pe Facebook. 
 
El a adăugat că este convins „că timpul va arăta justa valoare a oamenilor şi a realizărilor fiecăruia”.
 
„Pentru mine, lupta continuă! Voi rămâne acelaşi OM, care va fi alături de vrânceni, le va reprezenta interesele şi îi va ajuta, cu toată puterea. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a mai precizat Oprişan. 
 
În judeţul Vrancea a fost o prezenţă la vot de 50.13% (156.117 voturi). După centralizarea a 98% din voturi, Toma Catalin Dumitru, sustinut de PNL si USR PLUS, a adunat 41.54% din voturi (63.209) iar Marian Oprişan de la PSD a obtinut 37.9% din voturi (57.648).

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.