Cosette Chichirău, candidata Alianţei USR-PLUS la Primăria din Iaşi, a anunţat că „primele rezultate din secţii arată că suntem înaintea lui Mihai Chirica”. Ea a adăugat că Alianţa „luptă cu corupţia din PSD şi PNL”, iar „alegătorii PNL nu au fost prostiţi de mizeria pesedistului Chirica, care şi-a schimbat geaca, care şi-a schimbat tricoul pe ultima sută de metri”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am văzut rezultatele excepţionale ale Alianţei USR-PLUS în Bucureşti. Suntem convinşi că în Constanţa şi în Timişoara vom câştiga, iar la Iaşi se joacă. Iaşiul este singura excepţie din ţară unde PNL s-a transformat în PSD. La Iaşi nu am avut beneficiul unei alianţe de dreapta. La Iaşi, Alianţa USR-PLUS se luptă singură cu caracatiţa pesedisto-penelistă. Dar ghiciţi ce? Deja primele rezultate din secţii arată că suntem înaintea lui Mihai Chirica. Aţi arătat deja că la Iaşi am câştigat războiul valorilor”, a afirmat duminică seara Cosette Chichirău, într-o declaraţie de presă.
Ea a mai spus că Alianţa USR-PLUS va livra promisiunile pe care le-a făcut ieşenilor - respect faţă de cetăţeni, dezvoltarea industrială a oraşului, reducerea şi eliminarea corupţiei.
„Alianţa USR-PLUS reprezintă cu adevărat ieşenii. Alianţa USR-PLUS luptă cu corupţia din PSD şi PNL. Alianţa USR-PLUS va livra promisiunile pe care le-am făcut: respect faţă de cetăţeni, dezvoltare industrială a Iaşiului, reducerea corupţiei, eliminarea corupţiei. Ne va lua două mandate să îi curăţăm pe ăştia. Dar în primul sigur facem curăţenie destul de mare. Vrem să creştem calitatea vieţii ieşenilor. Ne-am săturat de poluare, de trafic, de lipsa creşelor şi grădiniţelor. Miracolul ieşean începe din seara asta. Alianţa USR-PLUS va demonstra că este majoritară în Iaşi, iar prezenţa scăzută la vot din Iaşi ne arată că alegătorii PNL au stat acasă”, a completat Chichirău.
Aceasta a precizat că „prezenţa mică la vot din Iaşi este o ruşine pentru PSD şi PNL”.
„Alegătorii PNL nu au fost prostiţi de mizeria pesedistului Chirica, care şi-a schimbat geaca, care şi-a schimbat tricoul pe ultima sută de metri. Prezenţa mică la vot din Iaşi este o ruşine pentru PSD şi PNL. Alegătorii USR-PLUS au venit la urne şi s-au exprimat, iar ceilalţi au stat acasă de ruşine. Alianţa USR-PLUS va începe miracolul ieşean din această seară” a conchis Cosette Chichirău.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.