Candidatul Forumului Democrat al Germanilor din România pentru Primăria Sibiu, actualul primar Astrid Fodor, a afirmat că a votat pentru un oraş european şi al bunului simţ şi pentru continuarea dezvoltării Sibiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Am votat pentru continuitate, am votat pentru o echipă care prin statutul ei moral garantează că bugetul Sibiului va fi utilizat doar în interesul comunităţii noastre şi al oraşului. Am votat pentru un Sibiu european, pentru un Sibiu al bunului simţ, pentru un Sibiu în care împreună să continuăm dezvoltarea lui armonioasă şi coerentă”, a  declarat Astrid Fodor la ieşirea de la urne.
 
Astrid Fodor este actualul primar al municipiului Sibiu şi candidează pentru al doilea mandat. Ea a fost viceprimarul lui Klaus IOhannis timp de 14 ani. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.