Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a salutat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, victoria Partidului Acţiune şi Solidaritate în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din Republica Moldova şi a afirmat că va rămâne alături de acest partid din ţara vecină. Orban a mai arătat că cetăţenii Republicii Moldova ”au luat o decizie fermă, pro-europeană”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Salut victoria Partidului Acţiune şi Solidaritate! Este o veste extraordinară care vine din Republica Moldova, ai cărei cetăţeni au luat o decizie fermă, pro-europeană! Felicitări preşedintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, pentru decizia organizării alegerilor anticipate, care s-a dovedit una corectă, şi pentru determinarea de a crede într-un viitor mai bun pentru toţi cetăţenii moldoveni” a scris Ludovic Orban pe Facebook, duminică seara.
 
Liderul PNL a mai arătat că îl bucură mobilizarea din diaspora şi a dat asigurări că va rămâne mereu alături de  Partidul Acţiune şi Solidaritate din Republica Moldova.
 
”Mă bucură nespus mobilizarea diasporei şi hotărârea de a-şi face auzită vocea în favoarea compatrioţilor din Republica Moldova. În calitate de preşedinte al PNL, am fost şi voi rămâne alături de Partidul Acţiune şi Solidaritate, faţă de care mă leagă nu doar apartenenţa la aceeaşi familie politică europeană, ci şi acelaşi ataşament pentru un parcurs democratic şi pro-occidental al Republicii Moldova”, a mai scris Orban.
 
 Potrivit datelor unui sondaj telefonic, pentru PAS au votat puţin peste 55%, iar pentru Blocul electoral al Comuniştilor şi Socialiştilor - 24%.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.