Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunţă că numărul persoanelor care s-au înregistrat pe portalul www.votstrainatate.ro pentru votul prin corespondenţă a ajuns, vineri, la 8.890, depăşind astfel numărul înscrierilor pentru votul prin corespondenţă pentru alegerile parlamentare din 2016, adică 8.889 de persoane în cinci luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează, într-un comunicat de presă transmis vineri, că, în doar 20 de zile de funcţionalitate a portalului www.votstrainatate.ro, numărul înregistrărilor pentru votul prin corespondenţă a ajuns, în 16 august, la ora 16:15, la 8.890.

Astfel, a fost depăşit numărul total al înscrierilor pentru votul prin corespondenţă pentru alegerile parlamentare din anul 2016, de numai 8.889 pe o perioadă de 5 luni pentru acelaşi demers.

AEP aminteşte cetăţenilor români care au domiciliul sau reşedinta în străinătate că mai au la dispoziţie 26 de zile pentru a se înregistra pe portalul www.votstrainatate.ro şi le recomandă să opteze cu încredere pentru votul prin corespondenţă, ca modalitate sigură şi comodă de vot la distanţă, fără cozi, fără deplasări şi fără costuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.