Fostul lider PSD şi premier Adrian Năstase se deckară "oarecum surprins că PSD-ul a renunţat atât de uşor la Corina Creţu", care a decis să candideze la europarlamentare din partea partidului lui Victor Ponta, Pro România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu sunt oarecum surprins că PSD-ul a renunţat atât de uşor la Corina Creţu! O ştiu din 1990, ea a avut o traiectorie care a fost legată de PSD în cea mai mare măsură. Am impresia că au fost mai curând chestiuni de ordin personal şi de proastă gestiune a comunicării. În opinia mea, venirea Corinei Creţu la  partidul lui Victor Ponta, este un aspect negativ pentru PSD, este o pierdere pe mi-e greu să o cuantific", a declarat Năstase pentru psnews.ro. 

El a apreciat că aceasta "are şi notorietate, are şi favorabilitate, are şi relaţii foarte multe".

Comisarul european Corina Creţu şi-a anunţat oficial, joi, candidatura din partea Pro România, partidul condus de Victor Ponta, la alegerile europarlamentare, ea precizând că rămâne social-democrată.

„Candidez pentru alegerile pentru Parlamentul European din partea Pro România, care are un proiect ambiţios de dezvoltare a României, cu oameni competenţi şi profesionişti. Am fost şi rămân o social-democrată europeană convinsă şi cred că singura şansă de dezvoltare a României este în interiorul unei Uniuni Europene puternice şi echitabile, unde ne trebuie aliaţi şi prieteni şi cred că această tactică de atac din partea noastră ne va costa pe toţi”, a declarat Corina Creţu, la Cluj-Napoca.

Ea a precizat că, în ultimii ani, PSD a minimizat cât a putut munca şi eforturile Comisiei Europene, ale celor care au ajutat România din afară, lansând ”atacuri şi jigniri personale”.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.