IPJ Ialomiţa face cercetări după ce o adolescentă de 17 ani s-a prezentat la Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slobozia, declarând că a fost victima unei infracţiuni de viol. Surse apropiate anchetei afirmă că aceasta a particpat la Şcoala de vară a AUR, organizată în Staţiunea Neptun-Olimp începând din 14 septembrie. Reprezentanţii AUR au transmis luni, referitor la aceste acuzaţii, că singurul incident despre care au cunoştinţă organizatorii în prezent este cel petrecut în noaptea de 15 spre 16 septembrie, atunci când minora cazată într-o cameră rezervată invitaţilor a fost găsită într-o stare avansată de ebrietate, iar concomitent părinţii tinerei, alertaţi de felul în care ea discuta la telefon, au sunat la poliţie şi au solicitat intervenţia unui echipaj la faţa locului. AUR mai precizează că fata a venit la eveniment cu acordul părinţilor şi a recunoscut ea singură că a consumat alcool, fiind trimisă a doua zi dimineaţă acasă, alături de doi însoţitori care au predat-o părinţilor. „Alianţa pentru Unirea Românilor a pus la dispoziţia poliţiei listele de participanţi şi imaginile video inregistrate pe camerele hotelului”, mai indică reprezentanţii formaţiunii. IPJ Constanţa a transmis că, la sesizarea mamei fetei, care afirma că aceasta nu răspunde la telefon, poliţiştii au mers la hotel şi au gasit-o pe adolescentă în cameră împreună cu alte două persoane de sex feminin, ea negând că ar fi fost victima vreunei infracţiuni, lucru pe care i l-a comunicat şi mamei sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Antonio Andruşceac, viceliderul grupului AUR, despre acuzaţiile de viol lansate de o adolescentă, după participarea la Şcoala de vară a partidului: Sunt o grămadă de semne de întrebare. Eu cred că este o înscenare, partidul a demarat o anchetă
UPDATE - Reprezentanţii IPJ Constanţa au anunţat că au fost sesizaţi de către mama fetei de 17 ani că aceasta nu răspunde la telefon, iar poliţiştii au mers să verifice. 
“La data de 15 septembrie a.c., în jurul  orei 23.30, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Neptun au fost sesizaţi, de o femeie, cu privire la faptul că fiica sa minoră, de 17 ani, aflată în tabără, nu răspunde la telefon. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat-o pe minoră în camera hotelului unde era cazată, împreună cu alte două persoane de sex feminin”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. 
Poliţiştii au precizat că fata a afirmat că nu a fost victimei vreunei infracţiuni. 
“Minora nu prezenta urme vizibile de violenţă şi a declarat că nu a fost victima vreunei infracţiuni, în acest sens fiind încheiat proces-verbal.
În prezenţa poliţiştilor, aceasta a vorbit, la telefon, cu mama sa, căreia i-a adus la cunoştinţă faptul că nu a fost victima vreunei infracţiuni”, a mai precizat sursa citată.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”La data de 16 septembrie 2023, Poliţia Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră, de 17 ani, din municipiul Slobozia, s-a prezentat la Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slobozia, declarând că a fost victima unei infracţiuni de viol, comisă în judeţul Constanţa”, anunţă IPJ Ialomiţa.
Din primele cercetări, poliţiştii de investigaţii criminale au stabilit faptul că, în perioada 14 - 16 septembrie 2023, minora a participat la o tabără de vară, organizată în Staţiunea Neptun-Olimp.
 
Fata a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Ialomiţa, fiindu-i prelevate probe biologice.
 
Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, pentru infracţiunea de viol.
 
Surse din poliţie au afirmat că fata a reclamat că în urmă cu o zi a fost plecată cu o delegaţie compusă din membri ai partidului AUR în Constanţa, fiind cazaţi la un hotel.
 
În cursul nopţii aceasta a consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane din delegaţie, iar când s-a trezit a simţit dureri în zona inghinală, observând că prezintă urme de sânge, susţin sursele citate.
 
Fata a declarat că nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat şi nu doreşte să dea relaţii cu privire la identitatea persoanelor cu care s-a aflat în camera de hotel, mai afirmă aceleaşi surse..
 
Joi, la Constanţa, a început Şcoala Politică de vară a AUR, în cadrul căreia a avut loc lansarea Organizaţiilor de Tineret, Studenţi şi Femei ale partidului. De asemenea, vineri s-au desfăşurat lucrările Conferinţei Naţionale a partidului.
 
 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.