Directorul Serviciului Român de Informaţii (SRI), Eduard Hellvig, s-a întâlnit la Belgrad cu preşedintele sârb Aleksandar Vučić, care a salutat cooperarea serviciilor de securitate din cele două state, reflectată în schimbul de informaţii şi în lupta comună împotriva terorismului, a crimei organizate şi a altor riscuri actuale de securitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Preşedinţia de la Belgrad, în discuţiile cu şeful SRI preşedintele Aleksandar Vučić a salutat cooperarea serviciilor de securitate din Serbia şi România, reflectată în schimbul de informaţii şi în lupta comună împotriva terorismului, a crimei organizate şi a altor riscuri actuale de securitate.

De asemenea, preşedintele sârb a menţionat că este nevoie de aprofundarea cooperării prin schimbul de experienţă în lupta împotriva criminalităţii informatice şi a altor abuzuri în domeniul tehnologiei informaţiei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Preşedintele Serbiei a subliniat, de asemenea, contribuţia serviciilor de securitate din Serbia şi România la menţinerea păcii şi stabilităţii în regiune.

Preşedintele Vucic a subliniat contribuţia serviciilor de securitate ale Serbiei şi României la menţinerea păcii şi stabilităţii în regiune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.