Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a sosit, joi dimineaţă, la Palatul Cotroceni, fiind primit de către preşedintele Klaus Iohannis. Înaltul oficial al Alianţei Nord-Atlantice face o vizită în România cu ocazia inaugurării scutului antirachetă de la Deveselu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
La începutul convorbirilor oficiale de la Cotroceni, preşedintele Iohannis a spus: ”Bine aţi revenit în România şi la Palatul Cotroceni. Este o zi foarte importantă pentru noi toţi cei de aici, inaugurarea bazei Deveselu. În afară de asta, mă bucur foarte mult că aţi decis să veniţi să discutăm şi putem aprofunda proiectele comune, în special summit-ul de la Varşovia şi să găsim o abordare comună bună”.
 
”Este o mare onoare să revin aici şi apreciez oportunitatea de a vă revedea şi să discutăm cum putem întări relaţiile apropiate pe care le avem”, a spus la rândul său Stoltenber.
 
După convorbirile oficiale, cei doi înalţi oficiali vor susţine declaraţii de presă.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, va avea, joi, întâlniri şi cu premierul Dacian Cioloş şi cu miniştrii Lazăr Comănescu şi Mihnea Motoc şi va participa la inaugurarea scutului antirachetă de la Deveselu.

Jens Stoltenberg va merge apoi la Cartierul General al Diviziei Multinaţionale din Sud-Estul Europei al NATO, unde va susţine declaraţii alături de ministrul Apărării, Mihnea Motoc.

La ora 12.00, secretarul general al NATO se va afla la Deveselu, pentru inaugurarea scutului antirachetă, urmând să susţină şi acolo o declaraţie de presă, alături de ministrul Apărării, Mihnea Motoc, şi de adjunctul secretarului apărării al SUA, Robert Work.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.