Guvernul a aprobat, miercuri, propunerea Ministerului Apărării Naţionale de a invita reprezentanţi ai unor armate ale statelor membre ale NATO şi partenere pentru a participa la manifestările de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, alături de efectivele din cadrul MApN, MAI şi SRI, la invitaţia Ministerului Apărării Naţionale vor participa militari din mai multe ţări aliate şi partenere.

Ministerul Apărării Naţionale va asigura, în perioada 25 noiembrie - 2 decembrie, transportul, cazarea şi masa militarilor străini, care vor fi similare cu sumele alocate în acest scop pentru personalul militar român, în condiţiile specifice desfăşurării antrenamentelor şi a paradei militare.

Participarea acestor reprezentanţi la parada militară naţională reflectă aprofundarea relaţiilor de cooperare dintre Armata României şi armatele altor state, care au participat, de-a lungul timpului, la activităţi bilaterale, exerciţii comune sau misiuni în teatrele de operaţii, precizează Guvernul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.