Prinţul Charles, moştenitorul Coroanei Britanice, va face o vizită oficială în România, la sfârşitul acestei luni, în cadrul unui turneu european.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti, Prinţul Charles va veni în România în perioada 29-31 martie.

Aceasta este cea de-a doua vizită oficială în România, din 1998 şi până în prezent.

Vizita în România este prima din turneul european pe care moştenitorul Coroanei Britanice îl va începe în 29 martie şi îl va încheia în 5 aprilie. În România, prinţul Charles se va afla la Bucureşti şi în zonele din apropiere, potrivit Biroului de Presă al moştenitorului Coroanei Britanice.

Turneul european include şi vizite în Italia şi la Vatican, în perioada 31 martie - 5 aprilie, apoi o vizită în Austria, la Viena, în perioada 5-6 aprilie.

Prinţul Charles deţine două proprietăţi în România: una în Valea Zălanului (jud. Covasna), care este deschisa turiştilor, şi o alta în satul Viscri (jud. Braşov. Casa de la Viscri este şi sediul Fundaţiei Prinţul de Wales, unde este deschis un Centru de Pregătire de care benecifiază ucenici, meşteri, artizani, studenşi şi arhitecţi din întreaga ţară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.