Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a ajuns, vinneri seară, la Timişoara, imagini cu sosirea ei fiind publicate de Aeroportul Internaţional Timişoara pe pagina de Facebook. Maia Sandu va primi sâmbătă premiul ”Timişoara Pentru Valori Europene” într-o ceremonie care va avea loc la Cinema Timiş din centrul oraşului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Bun venit Preşedintelui Republicii Moldova, Maia Sandu!”, au notat reprezentantii Aeroportului Internaţional ”Traian Vuia” din Timişoara, în postarea de pe Facebook, iar alături au postat trei fotografii. În două dintre acestea, Maia Sandu poate fi văzută în Salonul Oficial al Aeroportului, în timp ce scrie un mesaj în Cartea de Onoare.
 
Mesajul preşedintelui Republicii Moldova este: ”Revin cu drag la Timişoara şi vă sunt recunoscătoare pentru primirea călduroasă. Maia Sandu”.
 
 
Preşedintele Republicii Moldova Maia Sandu se va afla în România pentru a primi premiul Timişoara Pentru Valori Europene, ceremonia fiind programată la ora 11.00, la la Cinema Timiş.
 
”Preşedinta Republicii Moldova este prima laureată a celei mai înalte distincţii instituite anul acesta de Municipiul Timişoara. Cu această ocazie, Domnia Sa va fi prezentă la Timişoara pentru ceremonia din 13 ianuarie şi va rosti un discurs despre Europa şi valorile care ne definesc”,a transmis Primăria Timişoara.
 
Premiul Timişoara Pentru Valori Europene onorează personalităţi recunoscute pe plan internaţional care, cu determinare, curaj şi creativitate, promovează sau apără valorile europene în interiorul şi în afara Uniunii Europene.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.