Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a avut, luni, o discuţie telefonică cu viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe şi integrării europene al Republicii Moldova, Andrei Galbur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pe lângă urările de An Nou cu succese în relaţia bilaterală România – Republica Moldova, cei doi miniştri au convenit ca în perioada următoare să aibă loc o întâlnire de lucru care să evalueze stadiul şi perspectivele relaţiilor bilaterale în toate domeniile: politic, economic, cultural etc.”, se arată într-un comunicat MAE.

Conform sursei citate, ministrul român a discutat cu omologul din Republica Moldova posibilitatea organizării, în 6 martie, cu ocazia reuniunii CAE de la Bruxelles, a unei reuniuni a Grupului pentru Acţiunea Europeană a Republicii Moldova (GAERM), care să analizeze evoluţiile privind parcursul european al Republicii Moldova. 

Şeful diplomaţiei române l-a asigurat pe ministrul din Republica Moldova că relaţiile bilaterale şi sprijinirea parcursului european al Republicii Moldova se vor regăsi, şi în viitor, printre priorităţile de prim rang ale Guvernului României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.