Ministerul Afacerilor Externe informează românii care călătoresc sau tranzitează Franţa, în contextul Campionatului European de Fotbal, de greva piloţilor Air France, compania urmând să asigure doar 70% din zborurile pe distanţe medii, precum Paris-Bucureşti, şi atrage atenţia că timpul de aşteptare pe aeroport poate creşte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care tranzitează, se află sau se deplasează pe teritoriul Republicii Franceze că asociaţia piloţilor companiei Air France a intrat în grevă, alăturându-se sindicatelor din domeniul transportului feroviar şi din cadrul serviciilor de colectare. Sindicatele intenţionează să prelungească greva până la data de 16 iunie 2016. Compania Air France a precizat că va asigura 80% dintre zborurile pe distanţă lungă, peste 85% pentru cele interne şi aproximativ 70% din cele pe distanţă medie - precum şi ruta Paris - Bucureşti, dinspre şi spre aeroportul Charles de Gaulle", informează MAE, într-un comunicat de presă

Ministerul recomandă pasagerilor români să contacteze compania aeriană înaintea efectuării călătoriei şi să ia în calcul posibilitatea de a petrece un timp mai îndelungat în aeroport, mai ales în contextul Campionatului European de Fotbal. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.