Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a declarat, marţi, la Galaţi, că nu ştie despre scrisoarea pe care Dorin Cioabă intenţionează să o trimită preşedintelui Donald Trump privind construirea de către romi a zidului dintre Statele Unite şi Mexic, diplomatul adăugând că preşedintele SUA probabil ar prefera ca americanii să construiască zidul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hans Klemm a afirmat, într-o conferinţă de presă, la Galaţi, întrebat dacă este o oportunitate ca preşedintele american să răspundă solicitării autointitulatului rege internaţional al romilor, Dorin Cioabă, că Donald Trump probabil ar prefera ca americanii să construiască zidul dintre SUA şi Mexic.

”Este o noutate pentru mine, nu cunoşteam acest lucru. Nu pot să comentez, însă pot spune că din declaraţiile anterioare ale preşedintelui Trump probabil că ar prefera ca americanii să construiască acest zid”, a spus Hans Klemm.

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a fost prezent, marţi, la Galaţi, unde a avut întâlniri cu oameni de afaceri gălăţeni şi reprezentanţi ai autorităţilor locale, diplomatul vizitând şi Biblioteca ”V.A. Urechia”, unde există de câţiva ani un stand de carte dedicat literaturii şi culturii americane.

Autointitulatul rege internaţional al romilor, Dorin Cioabă, a declarat, marţi, la Sibiu, că intenţionează să-i transmită preşedintelui Donald Trump o scrisoare în care să-i propună ca romii din Statele Unite ale Americii să construiască zidul de la graniţa mexicană. Cioabă susţine că sunt câteva sute de mii de romi în SUA şi ar putea ridica zidul "la un preţ mult mai scăzut”, adăugând că "mexicanii nu o să vrea să lucreze la acest zid, iar americanii sunt la alt nivel”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.