Preşedintele Klaus Iohannis apare în două fotografii postate pe Facebook de către preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, înainte de reuniunea informală de la Bratislava, oficialul european dându-le "tag" pe reţeaua de socializare colegilor săi din UE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pozele au fost postate pe Facebook de Donald Tusk, preşedintele Consiliului European, alături de un mesaj cu ocazia reuniunii de la Bratislava.

"Ambiţia mea este să cădem de acord asupra principalelor priorităţile ale UE şi asupra a ceea ce trebuie să facem cu privire la ele în următoarele luni. Trebuie să-i asigurăm pe cetăţenii noştri că am învăţat lecţiile Brexit-ului şi că suntem capabili să readucem stabilitatea şi sentimentul de siguranţă şi protecţie eficientă", a scris Tusk, pe Facebook.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Fotografiile postate pe liderul european îi înfăţişează pe cei 27 de şefi de stat şi de guvern din UE, absent fiind reprezentantul Marii Britanii. O parte dintre ei au fost şi etichetaţi de Tusk pe Facebook, printre care şi preşedintele Klaus Iohannis.

Şeful statului român este fotografiat în centrul grupului liderilor UE.  

În una dintre fotografii apare şi Angela Merkel, cancelarul Germaniei, în al doilea rând al şefilor Uniunii Europene, în spatele lui Jean Claude Juncker.

O serie de poze au fost postate şi de Administraţia Prezidenţială, care îl prezintă pe Klaus Iohannis alături de liderii UE şi de Angela Merkel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.