Preşedintele Klaus Iohannis va avea, miercuri, la Palatul Cotroceni, întâlnirea anuală cu reprezentanţii cancelariilor străine acreditaţi în România, ocazie cu care va prezenta şi principalele direcţii ale politicii externe pentru anul 2017, a anunţat purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Preşedintele se va întâlni cu şefii misiunilor diplomatice reprezentaţi în România, prilej cu care şeful statului va prezenta principalele direcţii de politică externă vizate de România. Este o cutumă ca această întâlnire să aibă loc la începutul fiecărui an", a spus Dobrovolschi.

Marţi, Iohannis va primi şi o serie de noi ambasadori agreaţi în România, respectiv pe cel al Germaniei, al Belarus, al Mauritaniei, al Sri Lanka, al Noii Zeelande şi al Ecuador.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.