Preşedintele Klaus Iohannis a explicat, joi, de ce l-a delegat pe premierul Dacian Cioloş la summit-ul UE-Turcia, anunţând că va face, începând de duminică, o vizită de stat în Israel şi Palestina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Voi face o vizită de stat în Israel şi Palestina. Această vizită stabilită deja de câteva luni de zile, este evident că nu poate fi contramandată”, a afirmat preşedintele Iohannis, într-o declaraţie făcută la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis a arătat că este o situaţie foarte bună, în care şi preşedintele şi premierul pot reprezenta România foarte bine la nivelul UE.

Preşedintele Iohannis a menţionat că în Israel va avea întâlniri cu preşedintele, premierul, speakerul Parlamentului şi ”cel puţin o întâlnire” cu Diaspora.

Klaus Iohannis a precizat că va face o vizită şi în Palestina, urmând să se întâlnească cu preşedintele Autorităţii Palestiniene.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a delegat pe premierul Dacian Cioloş pentru a participa, pe 7 martie, la Reuniunea liderilor din statele Uniunii Europene cu Turcia, precum şi la Reuniunea membrilor Consiliului European, evenimente ce vor avea loc la Bruxelles, a informat, miercuri, Preşedinţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.