Preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirmă că la discuţiile cu vicepreşedintele american Kamala Harris principalele subiecte au fost "sancţiunile dure aplicate Rusiei de SUA şi susţinerea noastră deplină pentru majorarea bugetului Apărării la 2,5% din PIB". "Un alt mesaj important a fost despre oportunităţile strategice în contextul investiţiilor americane în România", adaugă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În cadrul discuţiilor cu vicepreşedintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, principalele subiecte au fost sancţiunile dure aplicate Rusiei de SUA şi susţinerea noastră deplină pentru majorarea bugetului Apărării la 2,5% din PIB. Un alt mesaj important a fost despre oportunităţile strategice în contextul investiţiilor americane în România. Ţara noastră are nevoie de o economie puternică, bazată pe investiţii", a arătat Florin Cîţu, vineri, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că "România susţine agenda noastră comună care se bazează pe prosperitate, valori democratice şi pe interesele comune de securitate ca aliaţi NATO".

Pe parcursul celor cinci ore ale vizitei făcute, vineri, la Bucureşti, Kamala Harris a fost primită la Palatul Cotroceni, a avut convorbiri cu preşedintele Klaus Iohannis şi apoi au susţinut declaraţii de presă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.