Amabasadorul român în Marea Britanie, Dan Mihalache, şi-a prezentat, joi, scrisorile de acreditare reginei Elisabeta a II-a, într-o ceremonie care a avut loc la Palatul Buckingham

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ceremonia de la palatul Buckingham a avut loc în prezenţa subsecretarului permanent al ministerului de externe britanic, Sir Simon McDonald.

”Cu acest prilej, Ambasadorul Dan Mihalache a transmis Maiestăţii Sale mesajul Preşedintelui României, de fericire personală şi prosperitate a Regatului Unit. În scurta discuţie cu caracter protocolar care a urmat momentului formal de prezentare a scrisorilor de acreditare, au fost evidenţiate relaţiile bilaterale strânse dintre România şi Marea Britanie, precum şi dorinţa de aprofundare a acestora”, informează ambasada României la Londra.  

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.