Avioanele Typhoon ale Forţelor aeriene britanice cantonate în România au decolat de la baza Aeriană Mihail Kogălniceanu după ce au interceptat o aeronavă de bombardament Suhoi Su-24 în apropierea spaţiului aerian NATO, deasupra Mării Negre, au anunţat, joi, Forţele Aeriene din Marea Britanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Forţele Aeriene Regale ale Marii Britanii au anunţat într-o postare pe Facebook că avioane militare Typhoon au interceptat o aeronavă Suhoi Su-24  de bombardament şi atac la sol, în apropierea spaţiului aerian NATO, deasupra Mării Negre.

Avioanele Typhoon au decolat de la baza Mihail Kogălniceanu.

Misiunea Forţele Aeriene Regale ale Marii Britanii în România face parte din măsurile NATO introduse în 2014. La acea vreme, alianţa a început să implementeze aceste măsuri pentru a demonstra determinarea colectivă şi natura defensivă a NATO.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.