Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare de călătorie pentru Norvegia, ţară ce a decis să prelungească până la 12 mai inclusiv durata controalelor la frontiera maritimă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care doresc să călătorească pe teritoriul Regatului Norvegiei că Ministerul norvegian al Justiţiei şi Securităţii Publice a anunţat extinderea, până la 12 mai 2016 (inclusiv), a măsurii de control al persoanelor care intră în Regatul Norvegiei pe rutele de transport maritim dinspre Danemarca, Germania şi Suedia”, se arată într-un comunicat al MAE.

Pentru intrările pe rutele maritime, singurul document de călătorie acceptat de către autorităţile norvegiene este paşaportul. ”Companiile maritime de transport de pasageri în Norvegia vor verifica existenţa şi valabilitatea paşaportului la momentul îmbarcării, având instrucţiuni să refuze îmbarcarea oricărei persoane care nu se legitimează cu un paşaport valabil”, precizează Ministerul de Externe.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.