Ambasadorul britanic la Bucureşti, Andrew Noble, condamnă atentatul terorist de la Kabul, în urma căruia un reprezentant al misiunii diplomatice a României a murit, iar un alt român a fost rănit. "Acest incident scoate în evidenţă curajul, dar şi sacrificiul imens al României, al comunităţii internaţionale şi al poporului din Afganistan care sunt hotărâţi să sprijine guvernul afgan pentru a înfrânge terorismul", afirmă Noble.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am aflat cu deosebită tristeţe de uciderea unui membru al misiunii diplomatice a României la Kabul şi de rănirea unui alt oficial al reprezentanţei diplomatice în atacul terorist de luni. Condamn acest atac îngrozitor. Transmit condoleanţe familiilor victimelor. Acest incident scoate în evidenţă curajul, dar şi sacrificiul imens al României, al comunităţii internaţionale şi al poporului din Afganistan care sunt hotărâţi să sprijine guvernul afgan pentru a înfrânge terorismul", se arată în mesajul transmis de ambasadorul britanic Andrew Noble după atacul terorist de la Kabul.

Conform sursei citate, Ambasada britanică la Bucureşti va continua să lucreze strâns cu Ministerul Afacerilor Externe din România şi cu întregul guvern, sprijinind eforturile care se fac pentru stabilirea detaliilor acestui incident.

Un reprezentant al misiunii diplomatice a României la Kabul a decedat, iar altul a fost grav rănit în urma unui atac terorist care a vizat campusul în care se află ambasada, a anunţat, marţi, MAE, care a condamnat în termenii cei mai fermi atacul terorist şi a reiterat sprijinul României în lupta împotriva terorismului, în toate formele sale de manifestare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.