Regele Mihai a fost un simbol al curajului şi luptei pentru salvarea Europei şi a valorilor europene, spun reprezentanţii Ambasadei Franţei, care transmit condoleanţe familiei regale şi poporului român.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Martial Adam, prim consilier în cadrul Ambasadei Franţei de la Bucureşti, a susţinut marţi seara, o conferinţă de presă la bordul fregatei franceze Guepratte, aflată în Portul Constanţa. La începutul conferinţei, reprezentantul Ambasadei Franţei a ţinut să transmită condoleanţe familiei regale şi poporului român, după moartea Regelui Mihai I.

“Nu aş vrea să încep această conferinţă de presă fără a menţiona vestea tristă pe care am primit-o astăzi, care este vestea morţii Regelui Mihai I al României. A fost un simbol al curajului şi al luptei pentru salvarea Europei şi valorilor europene pe care Franţa şi România le împărtăşesc. Am vrea să adresăm condoleanţele noastre familiei regale şi poporului român”, a transmis reprezentantul Ambasadei Franţei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.