Unibet se numără printre cele mai bune case de pariuri online din lume şi oferă multiple avantaje, lucru ştiut dealtfel de toată lumea. Ca să aflaţi dacă Unibet este cea mai bună variantă, iată mai multe detalii despre aceasta în cele ce urmează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sunt mai multe aspecte de avut în vedere în privinţa casei de pariuri online Unibet pentru a vă decide dacă este varianta potrivită de plasare a mizelor. Pe lângă multiplele aspectele pozitive, trebuie avut în vedere faptul că există şi un minus - acela că se oferă opţiuni limitate de depunere şi retragere. Cu toate acestea deschiderea unui cont la Unibet poate aduce mai multe avantaje. Sunt oferite bonusuri şi promoţii de bun venit, care se adresează clienţilor la înscriere. Se pot alege una dintre multiplele oferte disponibile ce vă vor permite să jucaţi în continuare, deoarece sunt aplicate cote excelente celor care revin pe platformă, mai ales în cazul pariurile sportive.

 

Unibet oferă şi pariuri Esports sau Speciale, ceea ce este îi consolidează statutul de casă de pariuri cu renume. Secţiunea de jocuri de noroc responsabile afişată pe site este o necesitate, ce vine cu mai multe opţiuni valabile pentru a monitoriza activităţile de jocuri de noroc ale clienţilor săi. De asemenea, aceştia oferă o securitate solidă şi o multitudine de alte produse adiacente, precum Casino, Poker şi Bingo, acestea două din urmă având propriile lor programe VIP ce pot fi accesate. În plus, Unibet oferă patru aplicaţii diferite, inclusiv pentru loterie, cazinou, poker şi sport.

Promoţiile de pariuri sportive disponibile

În acest moment există mai multe oferte promoţionale disponibile la Unibet. Pentru a evalua diferitele oferte, faceţi click pe opţiunea „OFERTE SPECIALE”, prezentă în extrema dreaptă a barei de navigare principale a site-ului lor. Puteţi apoi să faceţi click pe oricare dintre pieţele afişate, pentru a asista la ofertele disponibile.

Spre exemplu, Unibet a avut o ofertă promoţională la turneul de tenis de Grand Slam Australian Open. Tot ce trebuia făcut era să fiţi înscris la competiţia anunţată anterior şi să pariaţi pe partide cu cote minime de 1,4. Fiecare pariu câştigat era trecut într-un tabel, iar userii cu cele mai mari câştiguri erau afişate în clasamentul competiţiei. Oferte promoţionale interesante apar de asemenea la cursele de cai, dar mai ales în cazul sportului rege, fotbalul.

Cash Out şi Bet Builder la Unibet

Unibet oferă atât funcţii de Cash Out, cât şi de Bet Builder. Cash Out este o opţiune fantastică pentru pariori, deoarece vă permite să primiţi o sumă de bani pe un pariu, în timpul unui meci. Dacă simţiţi că pariul pe care l-aţi plasat nu poate avea ca rezultat un câştig, puteţi alege să încasaţi o parte din bani. Suma de bani pe care o primiţi depinde de momentul încasării şi de şansele de câştig din acel moment. În funcţie de aceste considerente, este posibil să primiţi mai mult sau mai puţin decât suma iniţială pe care aţi mizat-o.

Bet Builder este o caracteristică care vă permite să construiţi un pariu în funcţie de nevoile sau dorinţele proprii. Astfel, puteţi combina până la 6 selecţii de pariuri simple sau multiple într-unul singur. Acest lucru, în esenţă, înseamnă că puteţi crea un număr mare de posibilităţi de pariere diferite. Fiecare selecţie individuală a pariului trebuie să fie câştigătoare pentru ca pariul astfel construit să fie câştigător.

E-sporturi la Unibet

Esports-urile sunt esenţiale pentru o casă de pariuri online atunci când vine vorba de jucătorii tinerei generaţii. Unibet nu dezamăgeşte când vine vorba de pariuri de tip Esports, deoarece oferă cote inclusiv pentru Call of Duty, Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Dota 2, Overwatch şi Rainbow 6. De asemenea, Unibet este clasat drept unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri FIFA. Există mai multe turnee active în orice moment, iar miza minimă şi maximă pe care o puteţi pune pe o anumită piaţă de Esports diferă, în funcţie de cotele pe care le puteţi susţine şi de selecţia făcută.

Mult noroc!

(Articol susţinut de Unibet)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.