Odată cu venirea verii, doamnele şi domnişoarele îşi reînnoiesc garderoba, iar încălţămintea este un punct forte al acesteia. Fashion Days vine cu o mulţime de variante de pantofi şi balerini perfecţi pentru perioada aceasta, dar nu numai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Momentul zilei, evenimentul, stilul propriu sunt toate criterii importante în alegerea încălţămintei potrivite

E sezonul vacanţelor, al plimbărilor, dar şi al ocaziilor speciale. Aşadar, de la balerini la pantofi sau invers nu este decât un pas, iar pentru a alege perechea potrivită sunt necesare bifarea câtorva condiţii.

Confortul, momentul zilei, evenimentul pentru care îi alegi, dar şi preferinţele şi stilul propriu sunt doar câteva dintre acestea.

Pantofi diferiţi pentru ocazii diverse

O nuntă sau un botez, o întâlnire ceva mai protocolară, un “date night” romantic alături de persoana iubită – fiecare dintre aceste evenimente necesită o pereche de pantofi ceva mai elegantă.

Fashion Days propune mai multe variante pentru fiecare dintre acestea. De exemplu, poţi opta pentru pantofi din piele ecologică cu toc înalt, pantofi din piele întoarsă şi vârf ascuţit, pantofi stiletto în diverse culori sau pantofi slingback, în special dacă evenimentul la care mergi este ceva mai relaxat.

Vestea bună este că pe Fashion Days găseşti toate aceste modele în materiale diferite, disponibile în culori neutre, dar şi în nuanţe electrizante, cum ar fi roşu corai sau albastru marin.

Balerini pentru ceva mai multă relaxare

Balerinii sunt practici, comozi şi de efect. Şi, chiar dacă sunt preferaţi în special pentru zi de zi, Fashion Days are o mulţime de modele care pot fi asociate şi unor ţinute ceva mai elegante. Astăzi, varietatea de culori, materiale, forme face din balerini o încălţăminte mult mai versatilă.

Poţi opta pentru balerinii de piele cu diverse inserţii, balerinii slingback cu vârf ascuţit sau, dimpotrivă, cu vârf pătrat. În plus, ai libertatea de a te duce mai mult spre zona sport alegând balerinii cu barete elastice, de exemplu.

Oferta Fashion Days include, în general, balerini în culori neutre tocmai pentru a-i putea integra mai uşor în diverse stiluri vestimentare. Cu toate astea, pe website-ul Fashion Days vei găsi şi balerini în culori mai vii, de vară, aşa că nu vei fi constrânsă de acest aspect.

Fashion Days este locul în care tendinţele fashion se întâlnesc cu confortul şi calitatea. Dacă îţi doreşti o transformare în vestimentaţie sau pur şi simplu achiziţionarea unor noi produse, Fashion Days este partenerul tău de încredere. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.