Mâncarea joacă un rol foarte important în viaţa noastră de zi cu zi. Ca să ne convingem de asta, e de ajuns să aruncăm o privire la modul în care mare parte din resursele noastre financiare merg către mesele zilnice. Există oare un mod prin care să ne satisfacem poftele care să fie prietenos cu timpul şi cu portofelul nostru?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deşi poate suna prea simplu ca să fie realitate, răspunsul la această întrebare e format din doar trei cuvinte – Tazz Bank Friday! E soluţia 3 în 1 dezvoltată de Tazz ca să îi ajute pe utilizatori să economisească, să-şi satisfacă poftele până la anul şi să nu-şi facă griji în privinţa timpului. Aplicaţia de food-delivery oferă tuturor utilizatorilor vouchere pentru comenzi de mâncare cu discount-uri de până 80% la cele mai apreciate restaurante, hypermarket-uri şi magazine din aplicaţie!  Începând de astăzi, 10 noiembrie, şi până duminică, 12 noiembrie, te bucuri de un weekend plin de oferte Tazz Bank Friday de neratat!

Uite cum te ajută voucherele Tazz Bank Friday să ai grijă de poftele şi finanţele tale:

  1. Ai mâncarea de la restaurantul preferat asigurată până la anul, cu doar 20 de lei

Categoria de oferte la restaurantele partenere oferă utilizatorilor access la vouchere în valoare de 100 de lei care pot fi achiziţionate la preţuri ce pornesc de la 20 de lei. În plus, cu acest tip de vouchere îţi maximizezi investiţia până la anul: voucherele au patru utilizări a câte 25 de lei fiecare, cu valabilitate până la 31 ianuarie 2024. Printre partenerii din aplicaţie cu cele mai aşteptate vouchere se numără: 

  • Pizza Hut - 80% discount – plăteşti 20 de lei pe un voucher de 100 de lei   
  • KFC - 70% discount – plăteşti 30 de lei pe un voucher de 100 de lei
  • McDonalds - 50% discount – plăteşti 50 de lei pe un voucher de 100 de lei  

Utilizatorii Tazz au început să prindă cele mai bune oferte încă de la prima oră de la lansarea Tazz Bank Friday în aplicaţie: peste 23.000 din cele 100.000 de vouchere disponibile au fost vândute în timp record.

  1. Cu doar 25 de lei, îţi asiguri livrarea gratuită pentru toate comenzile plasate în aplicaţie, indiferent de partener

Ca să minimizezi toate costurile legate de satisfacerea poftelor, în categoria Tazz Bank Friday vei găsi pentru prima dată şi voucherele free delivery. Ele pot fi achiziţionate la un preţ promoţional de doar 25 de lei, valoarea reală a unui voucher fiind de 50 de lei. Utilizatorii care achiziţionează acest voucher se pot bucura de până la opt comenzi cu livrare gratuită până la începutul anului viitor, pe 31.01.2024. 

Intră pe Tazz, accesează categoria Bank Friday şi fă-ţi ce poftă vrei la cel mai mic preţ!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.