Dacă vă număraţi printre oamenii pasionaţi de tehnologie şi vă doriţi să vă achiziţionaţi un nou laptop, însă nu ştiţi de unde să începeţi, staţi fără griji. Articolul de azi vă este dedicat! În rândurile ce urmează ne propunem să ne concentrăm pe laptopul Macbook Pro de la Apple. Vă vom prezenta câteva specificaţii de care dispune acesta, în speranţa că vă veţi convinge de puterea sa, iar apoi vom trece la enumerarea câtorva funcţii ascunse ce vă vor face utilizarea laptopului mai plăcută. Astfel, la final, cu siguranţă veţi reuşi să luaţi decizia potrivită în ceea ce priveşte noua dumneavoastră achiziţie. Fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De-a lungul timpului, firma Apple a reuşit să se remarce atât peste hotare cât şi la noi în ţară. Performanţa de care au dat dovadă şi siguranţa produselor sub acest nume au captat atenţia clienţilor şi, implicit, le-au câştigat încrederea. Acum, după o evoluţie impresionantă a tehnologiei, iată că au apărut şi laptopuri de la acest brand. Printre cele mai populare modele se numără şi Macbook Pro, un laptop perfect ce poate fi gasit si pe Emag, atât pentru studenţi şi elevi, cât şi pentru adulţi. Indiferent de munca pe care doriţi să o desfăşuraţi, aflaţi că acest dispozitiv va reuşi să se adapteze cu brio la toate nevoile dumneavoastră. Fie că îl folosiţi pentru proiectele de la şcoală ce trebuie să aibă un design bine gândit şi modern, fie poate îl utilizaţi la şedinţele de la birou sau pentru afişarea diverselor prezentări, cu siguranţă nu veţi fi dezamăgit. În continuare, după cum v-am promis, vă vom prezenta câteva caracteristici ale acestuia iar apoi vom trece la enumerarea funcţiilor „secrete”. Haideţi să aflaţi dacă acest laptop vi se potriveşte sau nu.

  • Specificaţii/Caracteristici

Macbook Pro vine cu o listă de specificaţii ce trebuie luate în considerare de orice posibil cumpărător. Aşadar, iată ce vă poate oferi acest laptop:

  • Display între 13, 14 şi 16 inchi, după nevoie.

-      Până la 20 de ore de utilizare, în condiţii obişnuite.

-      Display cu lumină specială, conceput pentru a proteja ochii în zilele aglomerate de muncă.

-      Spaţiu de stocare de până la 1 TB.

-      Cipuri M2 Pro şi M2 Max, ce asigură o funcţionare şi eficienţă sporite.

-      Calitate superioară a imaginii şi grafică excepţională.

-      Funcţii de editare foto-video, transcodare ProRes şi unificare a fotografiilor.

Acestea sunt doar câteva dintre funcţiile cu care acest dispozitiv e gata să vă surprindă. Dacă vă regăsiţi nevoia în această listă, nu ezitaţi să îl achiziţionaţi.

  • Funcţii ascunse

Iar acum că aţi aflat cele mai importante caracteristici ale Macbook Pro, tot ce ne-a rămas de prezentat sunt funcţiile sale ascunse. Iată ce secrete ascunde acest dispozitiv:

  • Picture in picture: dacă aveţi nevoie să urmăriţi un video pe internet iar ecranul dumneavoastră este prea aglomerat de fişiere, tot ce trebuie să faceţi este să activaţi funcţia Picture in picture şi veţi putea viziona videoclipul peste restul fişierelor deschise, jos în colţ.
  • Siri: după cum bine ştiţi, Siri este asistentul virtual al Apple. Ei bine, aflaţi că acesta este disponibil şi pe laptop. Doar activaţi-l din setări şi apoi, rostiţi-i numele la nevoie pentru a vă bucura de această funcţie.
  • Time Machine: o altă funcţie interesantă este şi Time Machine, ce vă permite să faceţi o copie a tuturor documentelor din laptopul dumneavoastră într-un hard disc extern.
  • Dictation: dacă vă doriţi să scrieţi fără a vă folosiţi degetele, aflaţi că funcţia Dictation vă permite să dictaţi eficient textul de care aveţi nevoie.
  • Night Shift: o funcţie concepută pentru a vă proteja vederea. Dacă lucraţi pe timpul nopţii, Night Shift se poate activa automat prin reducerea culorii şi intensităţii luminii ecranului, pentru a vă proteja ochii.
  • Split view: nu în ultimul rând, mai dispuneţi şi de Split View. Asemenea funcţiei Picture in picture, Split view vă permite să împărţiţi ecranul laptopului în două, pentru ca dumneavoastră să puteţi vedea mai multe fişiere deodată.

Acum că aţi aflat şi care sunt funcţiile ascunse ale acestui laptop, tot ce vă rămâne de făcut este să vă hotărâţi dacă investiţia va merita, în comparaţie cu nevoile pe care le aveţi.

               Acestea fiind spuse, iată-ne ajunşi la final. Sperăm că v-am ajutat cu informaţiile oferite. Pentru şi mai multe ponturi, nu ezitaţi să navigaţi mediul online. Vă dorim happy shopping!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.