Vagabond este o marcă de pantofi premium. Este un brand care nu este foarte cunoscut şi îşi produce încălţămintea în Suedia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O trăsătură caracteristică a pantofilor Vagabond este un stil foarte scandinav şi, după cum se ştie, stilul scandinav este destul de auster, dar există frumuseţe în această severitate şi trebuie să recunoşti că pantofii Vagabond au ceva care atrage. În colecţia de încălţăminte Vagabond nu vei găsi culori strălucitoare sau logo-uri foarte atrăgătoare.

Sunt pantofi foarte clasici destinaţi persoanelor care apreciază calitatea înaltă, dar şi neutralitatea pantofilor. Majoritatea modelelor sunt monocolore, dar există şi pantofi Vagabond în culori saturate, de exemplu roşu, vişiniu sau mov. Toate acestea, însă, sunt ţinute în frâu de o mare eleganţă.

Ce trebuie să ştii despre pantofii Vagabond?

Încălţămintea Vagabond este lipsită de orice decoraţiuni suplimentare care ar face pantofii să atragă atenţia. Dimpotrivă, este vorba de încălţăminte care rămâne neutră. Tenişii Vagabond, pantofii şi cizmele de pe https://epantofi.ro/c/epantofi/marca:vagabond sunt cu siguranţă unii dintre pantofii cel mai frecvent aleşi de femei

În vremuri în care cel mai important este să ieşi în evidenţă cât mai mult şi ca încălţămintea să atragă atenţia, există şi companii care vor să urmeze un raţionament puţin diferit. Aşa funcţionează brandul Vagabond, reprezentând o abordare mai distinsă a modei. E greu de crezut, dar traducerea în engleză a numelui Vagabond înseamnă vagabond. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că aceşti pantofi trebuie să fie asociaţi cu o calitate scăzută sau cu un strat social căruia nimeni nu şi-ar dori să aparţină. Vagabond este o referire la o idee pe care brandul doreşte să o ţină tot timpul în minte, şi anume că pantofii sunt folosiţi mai ales pentru mers pe jos. Estetica este o problemă secundară, deşi importantă. Pantofii trebuie să fie mai ales confortabili şi călduroşi. Poţi să petreci chiar şi ore lungi în ei, fără să simţi că ai mers mulţi kilometri. Pantofii Vagabond sunt creaţi pentru femei, bărbaţi şi copii, dar cea mai mare parte a gamei este cea pentru femei. 

Cum să porţi pantofii Vagabond pentru a arăta elegant?

De ceva timp, producătorul suedez de pantofi Vagabond de damă şi-a făcut un nume pe scena internaţională ca o alternativă accesibilă la Kenzo, Jimmy Choo & Co. Producătorul, care aduce de fapt pantofi pe piaţă încă din anii 1960 şi genţi, cum vei găsi pe https://www.www.epantofi.ro/posete.html, rămâne fidel originilor sale şi încântă cu pantofi de damă într-un stil scandinav elegant: sobre-cool şi mereu absolut la zi!

Cizmele, botinele şi ghetele vor deveni preferatele tale din colecţiile de pantofi de damă Vagabond, pentru că pur şi simplu oferă combinaţia perfectă între stil, confort (da, sunt cu adevărat confortabili!) şi răcoare avangardă. O pereche de botine negre Vagabond cu platformă combinate cu pantaloni din piele şi o bluză transparentă – iar ţinuta ta de petrecere (sau de birou) este perfectă! Te vei îndrăgosti în special de cizmele Chelsea Vagabond în maro şi negru. Mereu funcţionează – chiar şi vara, fie că sunt cu rochie de vară, fustă maxi sau pantaloni scurţi din denim.

Cu toate acestea, dacă se iau în calcul şi alte preferinţe personale, trebuie spus că pantofii Vagabond, adidaşii cu platformă la modă şi balerinii merită cel puţin la fel de multă atenţie! Perfect prelucraţi şi caracterizaţi de aceeaşi eleganţă stilată, sunt un must-have absolut pentru fiecare fashionistă!

Deşi este distractiv să ai un dulap masiv de pantofi, este recomandat să ai modele care funcţionează cu o varietate de ţinute. Ce pantofi funcţionează cu fuste şi pantaloni? Poţi folosi, evident, sandale, dar nimic nu este mai confortabil decât pantofii de pânză Vagabond. Nu numai că picioarele tale se simt confortabil pe tot parcursul zilei, dar poţi alege dintre diferite culori şi stiluri care se potrivesc personalităţii tale. Nu numai atât, le poţi purta chiar în toamnă; ceva ce nu se poate spune cu adevărat despre sandale. Cu pantofii joşi de la Vagabond, nu mai trebuie să alegi între stil sau confort. Pantofii extrem de confortabili se pot potrivi foarte bine şi cu blugii. Dar sunt la fel de drăguţi cu o fustă sau o rochie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.