O brăţară de fitness poate fi o modalitate excelentă de a vă ajuta să vă formaţi sau să rămâneţi în formă fizică bună, fără efortul unui ceas inteligent complet. O brăţară de fitness vă responsabilizează şi oferă, de obicei, funcţii de urmărire a sănătăţii, cum ar fi urmărirea somnului, monitorizarea ritmului cardiac, GPS conectat şi alte caracteristici de fitness care oferă informaţii specifice despre activitatea dvs. fizică, la alegere. Datele dvs. de urmărire a fitnessului sunt apoi încorporate într-o aplicaţie, pentru a vă oferi o privire mai bună asupra stării dvs. generale de fitness.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Există zeci de trackere de fitness din care puteţi alege, de la designul clasic al ceasurilor (inclusiv mult iubitele ceasuri Fitbit şi Apple Watch) până la branţurile de pantofi cu funcţii de urmărire a activităţii.

Specialiştii de la CNET au revizuit cinci dintre trackerele lor preferate în funcţie de preţ, formă şi funcţie. Multe dintre ele necesită utilizarea unei aplicaţii mobile pentru a vă urmări progresul şi a configura notificările smartphone-ului. Şi este de la sine înţeles că nici cea mai avansat brăţară de activitate nu va face sport pentru dvs., dar urmărirea fitnessului este cu siguranţă un motiv excelent pentru a rămâne motivat.

Indiferent de obiectivele dvs. de sănătate şi fitness, puteţi găsi o brăţară de fitness care vă va ajuta să atingeţi performanţe maxime. Deci, dacă sunteţi în căutarea celei mai bune brăţări de fitness, citiţi mai departe!

Fitbit Charge 4

Dacă sunteţi în căutarea unei brăţări de fitness care să se comporte mult ca un ceas inteligent fără greutatea suplimentară, Fitbit Charge 4 ar putea fi alegerea perfectă. Bifează toate căsuţele când vine vorba de funcţii de sănătate şi fitness şi chiar depăşeşte elementele de bază ale unui tracker de fitness, cu notificări privind zona ritmului cardiac în timpul exerciţiului şi valori avansate de urmărire a somnului.

Aceasta brăţară Fitbit are, de asemenea, un GPS încorporat pentru a urmări antrenamentele în aer liber, independent de telefonul dvs. Dacă doriţi să vă ţineţi evidenţa datelor, veţi dori să descărcaţi aplicaţia Fitbit, care face o treabă excelentă în urmărirea activităţii prin descompunerea progresului realizat şi cât de aproape sunteţi de atingerea obiectivului dvs. de fitness. Acest dispozitiv de urmărire a fitnessului poate facilita, de asemenea, plăţile mobile şi opţiunea de a răspunde la mesaje text, dacă sunteţi utilizator Android.

Fitbit Inspire 2

Dacă sunteţi în căutarea unei brăţări de fitness care să fie şi mai discretă (şi mai accesibilă), puteţi lua în considerare şi Fitbit Inspire 2. Nu veţi avea opţiunile GPS sau plăţi mobile încorporate, dar are elementele esenţiale de urmărire atunci când vine vorba de sănătate şi fitness, inclusiv urmărirea ritmului cardiac, detectarea automată a antrenamentelor şi o analiză detaliată a somnului cu Fitbit Premium (gratuit pentru un an).

Această brăţară de fitness este, de asemenea, cea mai apropiată de bijuterii cu un ecran. Dacă doriţi, benzile sport din silicon pot fi schimbate cu uşurinţă pentru o brăţară din piele sau oţel inoxidabil (vândută separat).

Apple Watch Series 3

Poate avea câţiva ani, dar Apple Watch Series 3 are tot ce aveţi nevoie de la o bratara de fitness, dar cu funcţii de ceas inteligent adăugate. Nu numai că acest Apple Watch vă păstrează atenţia asupra sănătăţii şi activităţii dvs., ca şi restul brăţărilor de pe această listă, dar vă oferă şi acces la zeci de aplicaţii de fitness precum Strava, Nike Training Club şi Fitness Plus, pentru a vă ghida prin orice tipul de antrenament.

Branţuri Nurvv Run

Aceste branţuri inteligente pot transforma orice adidaşi vechi de alergare într-un tracker de înaltă tehnologie, oferindu-vă mai multe informaţii de urmărire a fitnessului despre alergarea dvs. decât orice tracker bazat pe încheietura mâinii pe care l-am testat vreodată. Fiecare branţ are 16 senzori care detectează presiunea pe care o puneţi pe picior cu fiecare pas pe care îl faceţi. Împreună cu aplicaţia şi trackere, pot măsura totul, de la lungimea pasului până la echilibrul loviturii piciorului, pentru a vă oferi feedback în timp real cu privire la modul de a reduce accidentarea sau de a vă îmbunătăţi timpul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.