Folosiţi aceste idei simple de decoraraţiuni de sezon pentru a vă bucura de temperaturile răcoroase şi de frunzele care cad.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe măsură ce căldura verii se estompează şi vremea se răceşte, este timpul să schimbaţi ţesăturile uşoare şi culorile însorite şi să îmbrăţişaţi ambianţa caldă şi confortabilă a toamnei. O paletă neutră şi accesorii simple vă vor ajuta să păstraţi în casa dvs. ce e mai bun din ambele anotimpuri. Folosiţi aceste idei de decoraraţiuni de la sfârşitul verii pentru a face tranziţia decorului dvs. către toamnă prin încorporarea acestor accente subtile de sezon.

1. Adăugaţi alburi moi

Unul dintre beneficiile unei palete de culori neutre este că facilitează actualizarea stilului dvs. de la un sezon la altul. Decorarea în alb, crem şi fildeş oferă fundalul perfect pentru a adăuga accente de toamnă. Dacă nu aveţi o paletă de culori neutre sau preferaţi un pic mai multă culoare, pur şi simplu decoraţi în funcţie de sezon cu culori neutre. Folosiţi decoraraţiuni albe şi crem, cum ar fi pături, perne, covoare şi chiar dovleci pentru a echilibra un fundal mai colorat.

2. Decoraţiuni texturate în straturi

Aduceţi senzaţia de toamnă în casă prin stratificarea texturilor. Păstraţi adaosurile minime; puteţi adăuga şi sustrage cu uşurinţă decoraraţiuni pentru a obţine aspectul dorit. O pătură în carouri pe capătul patului sau o blană de oaie artificială aşezată peste un scaun din piele poate adăuga cantitatea potrivită de căldură şi poate crea o senzaţie de toamnă confortabilă fără a exagera.

3. Includeţi elemente naturale

Una dintre cele mai bune idei de decoraraţiuni pentru sfârşitul verii este să includeţi elemente naturale. Decoraţi cu conuri de pin, mere, frunze, crengi, ghinde, dovleci şi tărtăcuţe. Atingerile naturale aduc exact cantitatea potrivită de toamnă şi sunt, de asemenea, accesibile pentru portofelul dvs.

 

Pentru a păstra un decor neutru, folosiţi o schemă de culori albe sau cafenii pentru a unifica un spaţiu. Umpleţi un bol mare cu dovleci albi în miniatură, crenguţe şi alte găselniţe adunate pentru a crea o decoraţiune care şopteşte, dar nu strigă toamna în nuanţe de portocaliu.

4. Schimbaţi ţesăturile

O modalitate rapidă de a face tranziţia mobilierului pentru fiecare anotimp este să schimbaţi ţesăturile din bumbac cu catifele, tricotaje şi materiale mai moi la feţele de pernă, draperiile, păturile şi covoarele. Aceste ţesături vă vor face să vreţi să vă simţiţi confortabil, emanând în acelaşi timp acel sentiment cald şi primitor pe care îl asociem cu toamna. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a schimba culorile de accent pentru a vă menţine schema de decorare interesantă.

5. Încorporaţi o coroniţă de toamnă

Dacă vreţi să intraţi uşor în toamnă şi nu vreţi să faceţi prea multe redecorări, o coroniţă de toamnă simplă, cu elemente naturale, este o modalitate excelentă de a trece de la vară la toamnă. Ghindele, frunzele, dovleceii şi grâul sunt toate idei frumoase de coroniţe de toamnă care se pot întinde de la sfârşitul verii până la sfârşitul toamnei.

6. Adăugaţi o lumină blândă

Adunaţi-vă lumânările şi creaţi o atmosferă de toamnă pe măsură ce nopţile devin mai scurte. Puneţi lumânări mici în votive de sticlă sau în borcane pe o tavă pentru o decoraţiune de masă de toamnă simplă şi eficientă. Păstraţi-vă ideile de decorare de la sfârşitul verii simple, folosiţi culori neutre şi adăugaţi elemente treptat pentru o decorare de toamnă care să dureze cu uşurinţă până la sfârşitul toamnei.

7. Lucraţi în modele de carouri

Carourile sunt un imprimeu clasic care pot funcţiona pe tot parcursul anului, dar se simt deosebit de potrivite pentru toamnă. Stratificaţi diverse elemente în carouri, cum ar fi pernele, covoarele şi accesoriile, pentru a adăuga rapid un model confortabil spaţiului dvs.

Carourile sunt disponibile în mai multe varietăţi unice, inclusiv carouri de bivol, tartan, windowpane şi madras. Nu ezitaţi să amestecaţi şi să asortaţi diferite tipuri pentru un plus de interes. Cu toate acestea, limitaţi-vă la o paletă de culori neutre cu o culoare de accent sau două amestecate pentru a da modelelor variate un aspect coerent.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.