Trustul media britanic Euromoney a lansat ediţia 2022 a publicaţiei IFLR1000, ghidul celor mai active firme de avocatură cu servicii în domeniile financiar-bancar, pieţe de capital, fuziuni şi achiziţii şi dezvoltare de proiecte/PPP şi concesiuni. Din România, au fost listate 38 de firme de avocatură şi peste 160 de avocaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ţuca Zbârcea & Asociaţii este plasată, şi în acest an, pe prima poziţie în clasamentul final realizat de publicaţia IFLR1000, în considerarea activităţii şi a performanţelor din ultimele 12 luni în ariile M&A/fuziuni şi achiziţii; Banking and finance/Drept financiar-bancar; Project Development/dezvoltare de proiecte (PPP, concesiuni etc). De asemenea, Ţuca Zbârcea & Asociaţii ocupă locuri fruntaşe şi în ceea ce priveşte serviciile în domeniul Capital Markets/ Pieţe de Capital, devenind astfel una dintre cele mai bine cotate firme de avocatură din România. 

Mai mult, 17 avocaţi din cadrul firmei au fost apreciaţi pentru activitatea lor profesională, reprezentând numărul cel mai mare de recomandări individuale din cadrul unei societăţi de avocaţi din România.

IFLR1000 este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente de specialitate la nivel internaţional, clasamentele IFLR1000 reprezentând o fină analiză a performanţelor consultanţilor din domeniul financiar şi corporate din peste 120 de jurisdicţii.

Clasamentele finale pentru 2022 se regăsesc la linkul: https://www.iflr1000.com/Jurisdiction/Romania/Rankings/196#rankings

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.