uca Zbârcea & Asociaţii rămâne una dintre cele mai bine cotate case de avocatură din România, potrivit clasamentelor directorului britanic Chambers Europe, publicate astăzi. Mai mult, Ţuca Zbârcea & Asociaţii este nominalizată şi în acest an pentru premiul „Firma de Avocatură a Anului” din România, pe care l-a câştigat şi în 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ţuca Zbârcea & Asociaţii ocupă poziţii de top în majoritatea domeniilor dreptului în ediţia 2022 a publicaţiei Chambers Europe, avocaţii firmei fiind recunoscuţi pentru competenţele profesionale şi succesul înregistrat în asistarea şi reprezentarea clienţilor în proiecte complexe, inclusiv litigii şi arbitraje. De altfel, Ţuca Zbârcea & Asociaţii este lider de piaţă (locul 1) în domeniile Corporate/M&A, Dispute Resolution, Competition/Antitrust, Intellectual Property/Telecom, Media & IT (TMT). Expertiza firmei în Tax, Projects & Energy, Employment, Real Estate şi Banking & Finance a fost, de asemenea, clasată pe poziţii fruntaşe.

Publicaţia Chambers Europe recunoaşte şi meritele individuale ale avocaţilor şi consultanţilor fiscali, 14 dintre aceştia fiind cotaţi drept Leading Individuals în ariile respective de practică.

Şi în acest an, editorii Chambers Europe sunt de părere că „Ţuca Zbârcea & Asociaţii are o prezenţă constantă şi îndelungată în vârful ierarhiei pe piaţa din România”. De altfel, firma a fost inclusă pe lista scurtă pentru premiul „Firma de Avocatură a Anului” din România, Ţuca Zbârcea & Asociaţii fiind triplu laureată în cadrul Chambers Europe Awards în decursul ultimilor ani.

De aproape 30 de ani, editorul britanic Chambers & Partners realizează clasamente anuale ale firmelor de avocatură din întreaga lume, fiind recunoscut pentru rigurozitatea studiilor de piaţă efectuate, calitatea şi obiectivitatea cu care analizează performanţele mediului juridic internaţional. Din România, au fost primite 288 submissions pentru Chambers Europe ediţia 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.