Începând cu 1 noiembrie Dentons îşi extinde echipa prin cooptarea a 6 avocaţi, consolidând astfel practicile de drept penal şi investigaţii, litigii, drept bancar, drept imobiliar şi drept corporativ / venture technology.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dentons, cea mai mare firmă de avocatură din lume, anunţă cooptarea lui Liviu Togan în poziţia de partener şi coordonator al practicii de drept penal şi investigaţii a biroului din Bucureşti. Totodată Cosmin Creţu se alătură echipei în poziţia de avocat senior. 

Liviu Togan are 23 de ani de experienţă în drept penal şi investigaţii, aspecte de conformitate, litigii şi arbitraj. A reprezentat cu succes companii, directori executivi, oficiali şi oameni de afaceri într-o gamă largă de investigaţii, precum şi în acţiuni în faţa instanţelor de judecată din România. De-a lungul carierei sale, a oferit clienţilor consultanţă cu privire la aspecte de reglementare, precum şi în proceduri juridice complexe în legătură cu diferite tipuri de infracţiuni. De asemenea, asistă clienţii în elaborarea şi implementarea unor programe de conformitate, precum şi în cadrul unor investigaţii interne complexe. Coordonează activităţi de audit cu privire la aspecte de conformitate corporativă cu scopul de a preveni, identifica şi remedia eventualele riscuri de natură penală care pot afecta afacerile sau operaţiunile companiilor. Totodată, reprezintă clienţii în litigii administrative şi fiscale, dreptul societăţilor comerciale şi în cadrul procedurilor de insolvenţă.

Cosmin Creţu este specializat în drept penal, consultanţă în materie de reglementare şi conformitate. Are o vastă experienţă în reprezentarea companiilor locale şi multinaţionale în cadrul unor dosare penale care au implicat pretenţii de despăgubire cu o valoare de peste 500 milioane de euro. De asemenea, reprezintă directori executivi aflaţi în diverse situaţii de natură penală în domeniul infracţiunilor economice. Desfăşoară investigaţii interne şi asistă în mod regulat clienţii în faţa organelor de urmărire penală şi a instanţelor de judecată în numeroase litigii penale.

“Cooptarea lui Liviu şi a lui Cosmin reprezintă o dovadă clară a angajamentului Dentons de a dezvolta în continuare practica de drept penal şi conformitate la nivel global, şi de a susţine strategia de consolidare a biroului din Bucureşti. În această perioadă observăm o atenţie sporită din partea autorităţilor de reglementare, a publicului şi a mass-media, iar respectarea normelor de reglementare, de conformitate şi evitarea aspectelor de natură penală sunt servicii din ce în ce mai solicitate de clienţii noştri,” a declarat Perry V. Zizzi, Managing Partner în cadrul biroului Dentons din Bucureşti. 



Liviu Togan a adăugat: “Mă bucur că m-am alăturat echipei Dentons, o firmă cu adevărat globală şi una dintre cele mai inovatoare din lume. Am fost impresionat de angajamentul firmei în ceea ce priveşte dezvoltarea practicii de drept penal şi aspecte de conformitate, precum şi de dezvoltarea biroului din Bucureşti. Gestionarea riscurilor de răspundere penală este o prioritate strategică pentru clienţi, sunt încântat şi onorat să mă alătur echipei de avocaţi penalişti care se dedică acestor aspecte. Aştept cu nerăbdare să colaborez cu colegii noştri din Europa şi din întreaga lume pentru a continua consolidarea acestei practici şi de a răspunde nevoilor clienţilor noştri.”

De asemenea odată cu recrutarea echipei de drept penal şi investigaţii, Dentons a cooptat alţi 4 avocaţi. Adrian Cristea s-a alăturat echipei de litigii din Bucureşti în calitate de avocat senior. Cu o experienţă profesională de 10 ani, Adrian oferă consultanţă juridică şi reprezentare unor companii naţionale şi internaţionale în litigii comerciale, civile şi administrative. De asemenea, oferă consultanţă în materie de drept corporativ, imobiliar, dreptul energiei şi drept fiscal. Alexandra Şofineţi s-a alăturat echipei de drept bancar şi financiar, Diana Ceparu echipei de drept imobiliar, iar Nadia Al Battah echipei de drept corporativ / venture technology. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.