Uniunea Naţională a Judecătorilor din România (UNJR) a anunţat, miercuri, că va da curs invitaţiei preşedintelui Klaus Iohannis de a participa, de la ora 17.00, la o întâlnire la Palatul Cotroceni pe teme privind justiţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Tema întâlnirii, conform invitaţiei, este “situaţia actuală din sistemul judiciar determinată şi de modificările recente şi succesive aduse legilor justiţiei, ce au generat reacţii atât în plan intern, cât şi european“. UNJR a confirmat participarea la această întâlnire, aşa cum a răspuns pozitiv de fiecare dată invitaţiilor instituţionale pe tema justiţiei”, a transmis Uniunea, printr-un comunicat de presă.

Potrivit documentului, ”UNJR rămâne în continuare fidelă principiului cooperării loiale între puteri, urmând ca şi pe viitor să contribuie prin poziţiile sale şi expertiza sa la consolidarea independenţei justiţiei şi a statutului judecătorilor”.

Preşedintele Klaus Iohannis are, miercuri, de la ora 17.00, consultări cu reprezentanţii autorităţii judecătoreşti şi ai asociaţiilor profesionale ale magistraţilor pe tema referendumului pe justiţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.