Un bărbat urmărit naţional şi internaţional a fost prins în Bucureşti. El are o condamnare la închisoare pentru infracţiuni la regimul rutier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 20 septembrie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigaţii Criminale  au acţionat, pe raza Municipiului Bucureşti, în vederea depistării unui bărbat urmărit naţional şi internaţional. Astfel, în urma activităţilor specifice, desfăşurate la o adresă din Sectorul 6, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, pe numele bărbatului, căruia Judecătoria Sectorului 1 a emis, la data de 7 octombrie 2022, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta fiind condamnat la 2 ani, o lună şi 10 zile de închisoare, pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul rutier.

”Cel în cauză fost încarcerat într-un penitenciar”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.