Un bărbat din Târgovişte, care a ameninţat cu maceta poliţiştii chemaţi de soţia sa pentru că făcea scandal, a fost arestat pentru ultraj. El este acuzat de comiterea a şase fapte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 15.09.2023, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat cu privire la săvârşirea a 6 (şase) infracţiuni de ultraj (...), constând în aceea că, în timp ce se afla în curtea imobilului având asupra sa o macetă cu lama de circa 50 cm, a adresat ameninţări cu acte de violenţă şi suprimarea vieţii mai multor agenţi de poliţie toţi din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte - Biroul de Ordine Publică”, a anunţat, luni, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte.

Procurorii au precizat că incidentul s-a produs în timp ce poliţiştii se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Interveniseră la un apel de urgenţă iniţiat prin S.N.U.A.U. 112 de către soţia inculpatului, în urma unui conflict cu acesta, ocazie cu care a provocat distrugeri în imobil şi a proferat ameninţări cu acte de violenţă”, se mai arată în comunicat.

Iniţial, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat prevemtiv pentru 30 de zile.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.