Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, anunţă că trei procurori care vor fi propuşi pentru funcţii de conducere în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) vor fi audiaţi de secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), în 28 ianuarie. Cei trei procurori sunt Alina Albu, Bogdan-Felician Voicu şi Doru-Gabriel Stoica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"28 ianuarie 2019, orele 11.00. CSM, prin secţia pentru procurori, va audia candidaţii ce urmează a fi propuşi pentru funcţii de conducere la DIICOT, după cum urmează: 1. Albu Alina - procuror şef secţie - secţia de combatere a criminalităţii organizate; 2. Voicu Bogdan Felician - procuror şef secţie - secţia de combatere a traficului de droguri; 2. Stoica Doru-Gabriel - procuror şef secţie - secţia de combatere a infracţiunilor de terorism şi a criminalităţii informatice", a scris, luni seara, într-o postare pe Facebook, Tudorel Toader.

Potrivit acestuia, după avizul consultativ, respectivele propuneri vor fi transmise preşedintelui României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.