Judecătorii Tribunalului Prahova au respins, marţi după-amiază, propunerea formulată de Comisia pentru liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Ploieşti pe numele lui Ion Balint, zis şi Nuţu Cămătaru, condamnat la cinci ani şi 11 luni de detenţie pentru infracţiuni cu violenţă. Iniţial, Judecătoria Ploieşti admisese propunerea comisiei din penitenciar şi dispusese eliberarea condiţionată a lui Balint.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Prahova, magistraţii acestei instanţe au decis, marţi după-amiază, să admidă contestaţia depusă de procurori la decizia dată în 26 octombrie de Judecătoria Ploieşti privind eliberarea condiţionată a lui Ion Balint. 

Astfel, propunerea de eliberare a interlopului cunoscut drept Nuţu Cămătaru a fost respinsă ca nefondată.

Ion Balint, condamnat alături de mai multe persoane, inclusiv fratele său Vasile Balint, într-un dosar de infracţiuni cu violenţă, este încarcerat la Penitenciarul din Ploieşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.