Procurorii DIICOT au reţinut un traficant de droguri şi cer isntanţei să fie arestat preventiv, după ce au găsit în locuinţa acestuia, din Sectorul 2 al Capitalei, 30 de kilograme de canabis şi o cultură indoor care conţinea 16 plante de canabis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anchetatorii l-au reţinut vineri pe Sebastian Niculae, în vârstă de 27 de ani, pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată, şi au cerut Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile.

Traficantul de droguri a fost reţinut după ce, joi, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism şi poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti i-au percheziţionat locuinţa, unde au găsită 30 de kilograme de canabis, dintre care aproximativ 20 de kilograme de masă vegetală uscată, precum şi o cultură indoor care conţinea 16 plante canabis şi 23 de grame de rezină de canabis.

"De asemenea, au fost indisponibilizate sisteme complete de întreţinere a culturii indoor de canabis (instalaţii de iluminat, de filtrare a aerului, de umidificare, de irigare programată, de reflectare a luminii, de ermetizare şi de încălzire) şi sisteme complete de preparare şi ambalare a produselor canabice (vidare, presare, uscare etc). Totodată, a fost ridicată suma de 5.100 de lei, susceptibilă a proveni din traficul de droguri, precum şi telefoane mobile şi cartele”, a precizat DIICOT. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.