Un minor este urmărit penal de procurorii suceveni după ce a agresat un poliţist, l-a ameninţat cu moartea şi a avariat o maşină de Poliţie, el fiind cercetat sub control judiciar pentru faptele sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de luni al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, procurorii au dispus urmărirea penală şi au instituit controlul judiciar pentru o durată de 60 de zile faţă de minorul Mugurel-Emanuel Mazarache pentru comiterea a două infracţiuni de ultraj şi o infracţiune de distrugere.

Anchetatorii au stabilit că, pe data de 3 februarie, un echipaj de Poliţie a intervenit la un incident petrecut în satul Şcheia. Cu acest prilej, minorul l-a agresat pe unul dintre cei doi agenţi de poliţie sosiţi la locul intervenţiei, lovindu-l cu pumnul în zona obrajului stâng şi i-a ameninţat cu moartea pe cei doi poliţişti.

De asemenea, el a lovit cu o scândură de peste doi metri, autospeciala de poliţie care a intervenit la incident, cauzând astfel distrugeri la nivelul parbrizului şi a rampei de semnalizare.

Procurorii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc incidentul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.