Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a ameninţat cu moartea doi poliţişti suceveni şi a fisurat cu o piatră geamul maşinii de Poliţie. Oamenii legii fuseseră chemaţi de o femeie deoarece bărbatul respectiv ameninţase că îi va da foc la casă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, George – Valentin Negru a ameninţat o femeie din comuna Bilca că îi va da foc la casă. Aceasta s-a speriat şi a sunat la 112, iar în urma sesizării, la domiciliul acesteia au sosit doi agenţi de poliţie din cadrul Secţiei 4 Gălăneşti.

La vederea acestora, George – Valentin Negru a devenit agresiv şi i-a ameninţat pe cei doi cu moartea şi cu acte de violenţă, bărbatul având asupra sa şi un briceag. De asemenea, el a aruncat cu o piatră în autospeciala de poliţie, fisurând parbrizul acesteia.

Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de ultraj şi ameninţare, iar apoi Judecătoria Rădăuţi a decis arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.