Subprefectul Capitalei, Corneliu Cârstea, s-a prezentat, marţi, la Parchetul General urmând a face o declaraţie în dosarul privind protestul din 10 august. În acelaşi dosar au mai fost audiaţi până acum prefectul Speranţa Cliseru, primarul general, Gabrirela Firea, dar şi viceprimarul Aurelian Bădulescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Corneliu Cârstea s-a prezentat, marţi, la Parchetul General, şi va face o declaraţie în ancheta deschisă după violenţele de la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei.

El nu a făcut declaraţii la intrarea în sediul Parchetului.

În acest dosar au mai fost audiaţi prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, şi viceprimarul Aurelian Bădulescu.

De asemenea, a fost audiată săptămâna trecută primarul general, Gabriela Firea. Ea a spus că a oferit informaţii despre aspecte administrative din seara protestului din 10 august, dar şi informaţii cu privire la cei care au solicitat autorizarea manifestării.

Aproximativ 800 de plângeri împotriva Jandarmeriei au fost depuse la Parchetul General în urma violenţelor din Piaţa Victoriei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.