Secţia pentru procurori a CSM discută vineri cererea actualului şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Daniel Horodniceanu de a-şi reveni la Serviciul Teritorial Iaşi al DIICOT, după încheierea mandatului la conducerea instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe ordinea de si a Secţiei pentru procurori a CSM de vineri figurează "Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 4290/2018 privind cererea formulată de domnul DANIEL CONSTANTIN HORODNICEANU, procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism , prin care solicită continuarea activităţii pe o funcţie de execuţie la Serviciul teritorial Iaşi al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, la încetarea mandatului funcţiei de conducere deţinută".

Mandatul lui Horodniceanu la conducerea DIICOT expiră în luna mai, e fiind numit în funcţie în urmă cu trei ani, la data de 19 mai. Anterior numirii, din 2012, a deţinut funcţia de procuror-şef în cadrul Serviciului Teritorial Iaşi al DIICOT.

Recent au apărut informaţii conform cărora ar fi fost vizat într-un dosar DNA care a fost clasat.

Daniel Horodniceanu a declarat, întrebat despre aceste informaţii, că a cerut Direcţiei Naţionale Anticorupţie să studieze acest dosar, el spunând că ar fi fost normal să fie anunţat.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.