Procurorii DIICOT au dispus reţinerea a două persoane din Satu Mare pentru trafic de droguri de risc, potrivit unui comunicat de presă. De asemenea, a fost o acţiune de prindere în flagrant, în prealabil, după ce au comercializat cantitatea de 100 comprimate ecstasy (MDMA), în schimbul sumei de 600 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„La data de 06.01.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a doi inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc. La aceeaşi dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a inculpaţilor, domiciliaţi în judeţul Satu Mare, după ce au comercializat cantitatea de 100 comprimate ecstasy (MDMA), în schimbul sumei de 600 de euro”, arată comunicatul de presă al DIICOT.

Conform sursei citate, în cursul zilei de vineri, inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

„Suportul de specialitate a fost asigurat de către Brigada Operaţiuni Speciale Oradea – Serviciul Flagrante. Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”, conchide sursa menţionată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.